Hunddagis Vargön

Västerby Hunddagis

Välkommen till vårt hunddagis i Vargön! Här får din hund långa promenader, aktivering och massa lek året runt.

Trollhättan, Grästorp, Vänersborg
Välkommen till oss

Ett hunddagis nära dig Vargön

Välkommen till vårt hunddagis i Vargön, hos oss tar vi emot alla hundar och raser. Här kan du känna dig trygg med att lämna över din hund i våra händer, vi har lång erfarenhet av och vet vilka behov som finns och vad som krävs för att ta väl hand om din hund. Självklart är vi också varsamma med att alla hundar i gruppen ska gå väl ihop, då de kommer umgås tätt och ofta.

Västerby Hunddagis ligger ute på landet och är i en perfekt miljö nära till naturen. Här får hundarna ordentliga promenader, massa lek och social träning, Oavsett om det bara är 1 dag i veckan du behöver vår hjälp eller på heltid, vi anpassar oss efter dig och din hunds vardag. När dagarna inte går ihop så finns vi nära till hands för dig.

Våra medarbetare har ett genuint intresse för hundar och håller de varmt om hjärtat, det är ju trots allt människans bästa vän. Vi vet därför hur jobbigt det kan vara att lämna ifrån sig sitt husdjur till ett främmande ställe, men på vårt hunddagis i Vargön är din hund i säkra händer. Hos oss hittar du stora utrymmen ute att leka på fritt och hemtrevliga rum med möbler. Hör av dig idag!

Välj ett hunddagis nära till naturen, välj oss!

1-2 dagar (176 kr)

3-4 dagar (149 kr)

Heltid (2 640 kr)

Dagis dygn (231 kr)

Ljus hund, golden retriever. Från hunddagis

Hemtrevliga rum

Hos vårt hunddagis i Vargön finns olika hundhus, ett stort och ett litet. Där har vi 12 rum i det stora och 3 rum i det mindre. I våra rum har de flesta helt egen utgång till rastgården, där vi enkelt kan släppa ut de för rastning. De rummen som inte har en egen utgång är lite större, och har möjlighet till en separat rastgård. I rummen har vi självklart försökt att möblera så hemtrevligt som möjligt för att de ska känna sig som hemma hos oss. Där hittar du allt från mattor, bäddar och olika fåtöljer.

Stor rasthage

Vi tycker det är viktigt att aktivera våra hundar, när vi inte promenerar. Därför har vi på Västerby Hunddagis även en stor rasthage på ca 118 x 48 meter, där de flesta raser hinner få upp rejält tempo. Här får hundarna springa av sig allt vad de orkar, och leka tillsammans med alla de andra helt fritt. 

Kvalitet

Trygghet

Kunskap

Om oss

Västerby Hunddagis

Vi är ett hunddagis i Vargön som kan tillgodose din hunds alla behov. Vi tar emot alla raser och har lång erfarenhet av hundar och deras olika beteenden. Våra medarbetare finns här för att göra din hunds upplevelse hos oss så bra och trivsam som möjligt, därför är det viktigt för oss att du berättar din hunds vanor för oss. Vi anpassar oss till varje unik individ, därför är Västerby Hunddagis rätt val för dig.

Med över ett decennium av erfarenhet och en passion för hundars välbefinnande, erbjuder vårt hunddagis i Vargön individuellt anpassad omsorg i en hemtrevlig miljö. Låt din bästa vän bli en del av vår Västerby-familj, där lek och trygghet går hand i hand, varje dag!

Vart finns vi?

Vårt hunddagis ligger ett stenkast från Grästorp, och är alltid redo att ta emot nya hundar när din vardag inte går ihop. Till oss är alla välkomna, stora som små. Hör av dig till oss redan idag, och säkra din plats hos oss! Vi anpassar oss alltid efter våra kunder och vad varje unik hund behöver. Du hittar oss på Flo Stora Västerby 1, 467 96 Grästorp.

Add Your Heading Text Here

Krav & Säkerhet

Vi på vårt hunddagis ställer vissa krav för att ta emot din hund och säkerställa en trygg miljö för alla våra fyrbenta gäster. Din hund bör vara fullt vaccinerad, försäkrad och ha fått vaccination mot kennelhosta. Vi sätter alltid hundarnas hälsa och säkerhet främst och tar inga risker. Du och din hund är varmt välkomna till oss!

Kontakt

Flo Stora Västerby 1
467 96 Grästorp

070 750 71 03

Har du frågor?